пʼятницю, 18 червня 2021 р.

Книга з неймовірно щасливим кінцем

 Бібліотека пропонує книгу Барбари Космовської „Буба”, отриману завдяки Українському інституту книги. 


Це захоплива й сповнена теплого гумору книжка про відкриття світу дорослих, пошуки дружби, перше кохання, гіркоту поразок та маленькі й великі перемоги над собою.

Бубі – 16 років, і насправді її звати Агнешка, але навіть рідні батьки про це не завжди пам’ятають. Зрештою, батьки у Буби те, що на Галичині називають "перемелені" – забудькуваті і незібрані, а ще надто зайняті собою. Тому донька переважно під опікою вірного союзника – діда, за яким теж треба дивитись, бо він азартний і обожнює спорт лото. Він не одну пенсію програє під час розгортання подій, описаних у книзі. А ще він вчить онуку грати в бридж. 
 

 Хоч Бубі і доводиться бути аж надто дорослою для свого віку, але їй 16 і вона закохана. От тільки якось не зовсім щасливо чи навіть зовсім нещасливо. І їй ні з ким поділитись своїми переживаннями, бо ж почуття в неї до хлопця, якого причарувала єдина "подруга". Нелегко бути Бубою і намагатись втримати на собі сімейне благополуччя. Непросто рятувати тата від депресії і шпигувати за мамою, якій вдарив біс в ребро, а ще мирити старшу сестру з чоловіком. І при цьому всьому ще й вчитись і знаходити час на бридж. 
Ця книга про віру в себе і близьких. Якщо вона є, то все вийде.





Немає коментарів:

Дописати коментар