понеділок, 9 серпня 2021 р.

Любов до книжок не має кордонів

 Вітаємо всіх наших читачів, теперішніх і майбутніх, з Всесвітнім днем книголюба, який святкується сьогодні, 9-го серпня!


Думаю, кожен книголюб знає як відзначити це свято. Можна, звісно, провести його в компанії улюбленої книги. Або навпаки, розпочати знайомство з новою ще невідомою книжкою. І, можливо, саме в ній знайдеться ключ до вашого серця.
Чекаємо на вас в відділі художньої літератури!



1 коментар:

  1. Привіт друзі, я Анна Андреева, я новачок тут, я не знаю, як тут справи, але я прочитав тут хороші коментарі, і я додам трохи свого життя, тому що це стане в нагоді багатьом ми тут, шукаємо відповіді та відносини для вирішення проблем. Я був у стосунках з Авелем чотири роки, він розлучився зі мною, я зробила все, щоб повернути його, але все було марно, я так хотіла його через любов, яку я маю до свого чоловіка, я попросила його про все, що я обіцяв, але він відмовився. Я пояснив проблему моїх стосунків з колегою по роботі, і вона запропонувала мені краще звернутися до заклинателя любові, який міг би допомогти мені зробити приворот, щоб повернути чоловіка додому, але я жінка, яка ніколи не вірила в магію, я немає вибору, я спробував, я зв'язався із заклинателем, і він сказав мені, що немає проблем, що все буде добре протягом трьох днів, моя колишня повернеться до мене протягом трьох днів, д -р Алаба кинув заклинання в повітрі і кожен інший орфографічний шарм у його до храму на моє ім'я посеред ночі. Дивно, але другий день був близько полудня. 16.00 Мені зателефонували з невідомого номера, мені зателефонував колишній чоловік, я була настільки здивована, що відповіла на телефонний дзвінок, побачивши, що це мій чоловік, ми довго розмовляли, і все, що він сказав,-це його жаль . оскільки все було не так, він сказав, що хоче, щоб я повернувся до нього, щоб любити мене ще більше. Я був такий щасливий і пішов до нього, як ми почали щасливо жити разом і донині. З того часу я пообіцяв поділитися своєю доброю новиною з іграми про кохання, які чудово працюють без побічних ефектів. У мене є твердий намір, що хтось із моїх знайомих має проблеми у стосунках, може бути корисним для такої людини, посилаючись на неї єдину справжню та потужну перевірку правопису, яка допомогла мені вирішити мою проблему шлюбу. електронна пошта: dralaba3000@gmail.com Ви можете надіслати йому електронний лист, якщо вам потрібна допомога у ваших стосунках чи іншим чином. або ви можете зв'язатися з ним у WhatsApp та Viber за цим номером: +2349039885856
    як:
    1) любовні ігри повертаються до втраченого кохання
    2) Втрачений приворот возз'єднався з колишнім
    3) Розлучення
    4) Шлюбні ролі
    5) орфографічний зв'язок
    6) Порушення чарів
    7) Підвищення рейтингів офісів
    8.) Хочете бути вагітною і мати дитину.
    9) Ви хочете задовольнити кохану
    за адресою dralaba3000@gmail.com

    ВідповістиВидалити