пʼятницю, 7 серпня 2015 р.

Що читають чоловіки?

Що читають чоловіки?
Книги споконвіку займають важливе місце в житті людини. Саме завдяки літературі ми можемо відволіктися від проблем і розслабитися.

Безперечно, в сучасному світі з’явилася маса інших розваг, таких як Інтернет і телебачення, але все ж читати книги досить цікаве і захоплююче заняття. Отже, які ж книги віддають перевагу чоловіки? Соціологи з великим жалем відзначили той факт, що люди з кожним роком все менший час присвячують читанню літератури.
Крім того, варто зауважити, що тиражі книг значно скоротилися за останні роки.
Більшість книг перейшли в електронний варіант, але, незважаючи на це, залишилися любителі стандартних паперових книг. В основному любителями книг є люди творчі. Наукову літературу ж віддають перевагу успішні люди. Також існують книги соціального характеру, які підказують людині, як вчинити в тій чи іншій ситуації.
Давайте обговоримо це докладніше. Наукова література містить у собі відомості про науку і прогрес.
Найчастіше чоловіки вирішують отримати другу вищу освіту за заочною формою і, в силу необхідності, їм необхідно вивчити таку літературу дуже докладно. Такі книги підвищують рівень загальної ерудиції людини.
Художня література це, насамперед, класика. Вона залишається актуальною у всі часи. Класика вивчається дітьми вже в школі, а в більш солідному віці людина може краще сприйняти дану літературу і помітити ті моменти, які він упустив раніше.
Класична література є свого роду фундаментом художнього сприйняття оточуючого нас світу. Сучасна література теж досить цікава. Не дивлячись на те, що на думку професорів російської мови і літературу такі книги не приносять користі і значно поступаються класичним творам, книги досить затребувані. Всілякі детективи і романи допоможуть вам відволіктися від дійсності і потрапити в світ пригод..
Саме за мотивами таких книг знімають фільми, оскільки фантастика цікава практично кожному чоловікові. Дайте волю своїй фантазії і пориньте у світ запропонованої літератури. Соціальна література, орієнтована на чоловіків, як правило, дає цікаві рекомендації про те, як вас варто вчинити в тій чи іншій ситуації. Така книга може стати вашим особистим домашнім психологом, який завжди знаходиться під рукою. Також дана література дасть вам кілька порад про те, як варто спілкуватися з протилежною статтю.
Читання книг досить цікаве заняття. Купуючи літературу орієнтуйте на ваш смак і ваші власні переваги.

1 коментар:

  1. Чоловіки читають фінансові форуми стосовно курсу валют, та роботи на форексі....
    а фантастика це так - дозвілля. Мені подобається Франсис Карсак і його "Леви Єльдорадо", а професори маскальські хай думають про нафту))))

    ВідповістиВидалити