середу, 20 липня 2016 р.

      Журнал  "Бібліотечний форум: історія, теорія і практика" зареєстровано 21 грудня 2015 року (Реєстраційне свідоцтво КВ № 21735-11635 Р) як науковий, інформаційний, щоквартальний.
Він є своєрідним «бібліотечним форумом», дискусійною трибуною та майданчиком, де висвітлюється «історія, теорія і практика» книгозбірень. Хочу звернути увагу читачів на № 2 за 2016-й рік.В цьому часописі є дві важливі і цікаві інформації, що стосуються нашої бібліотеки.
    1-ша "Погляд у минуле, вектор у майбутнє"(автор- завідувач відділу художньої літератури ЗОУНБ ім. Ф. Потушняка Оксана Шляхта). Стаття акцентує увагу на важливості популяризації художньої літератури та висвітлює різнопланову діяльність нашого відділу а також клубу літературних дебютів "Нові імена".
    2-га- стаття Ірини Чернової, завідувача бібліотеки-філії №2 Централізованої бібліотечної системи для дорослих м. Миколаєва. У статті представлено враження учасника навчальної поїздки до книгозбірень Закарпаття та відображено багатогранний досвід проектної діяльності бібліотек нашого регіону. Особливу увагу звернуто саме на нашу бібліотеку.
 Журнал для ознайомлення можна отримати в відділі художньої літератури ЗОУНБ ім. Ф. Потушняка.

Немає коментарів:

Дописати коментар