середу, 2 вересня 2020 р.

новинки світової літератури

 Джон Ґрін «Черепахи аж до низу»
Видавництво КМ БУКС


Після тривалого мовчання визнаний титулований автор «У пошуках Аляски» та «Провина зірок» — Джон Ґрін повертається до читачів із новим блискучим романом про кохання, стійкістю і непорушною дружбою на все життя. Міжнародний бестселер #1, Бестселер #1 за версією New York Times — роман «Черепахи аж до низу» з’явився в Україні від видавництва «КМ-Букс» наприкінці січня.

Нелегко знайти людину, яка бачить світ таким самим, яким його бачиш ти.

Шістнадцятирічна Ейза ніколи не прагнула розгадати таємницю мільярдера-втікача Расселла Пікетта, але тепер ідеться про винагороду в сто тисяч доларів, до того ж Дейзі - її Найкращій та Найбезстрашнішій Подрузі — кортить взятися за розслідування. Тож дівчата разом долають невелику відстань і великі бар’єри, що відділяють їх від Девіса, сина Расселла Пікетта.

Ейза старається. Вона старається бути хорошою донькою, хорошою подругою, хорошою ученицею і, можливо, навіть хорошим детективом. Але їй доводиться жити всередині спіралі власних думок, яка дедалі більше закручується.

«Щороку все більше молодих людей страждають на тривогу, депресію та інші психічні розлади. Чудово, що є хтось такий, як Ґрін, який настільки публічно і дуже добре пише про ці проблеми», - Chicago Tribune


Немає коментарів:

Дописати коментар