вівторок, 5 січня 2016 р.

Презентація фільму нашого дебютанта



5 січня о 15.00 в залі обласного театру ляльок відбудеться презентація короткометражного фільму за сценарієм юного закарпатського літератора Василя Малишки. До речі, Вася добре відомий в нашій бібліотеці , і не лише як активний читач. Дебютував Василь саме в нашому літературному клубі, а нещодавно відбулася презентація збірки віршів молодого талановитого хлопця. Нам дуже цікаво буде подивитись як працює хлопець в іншому амплуа. як режисер.


Стрічку створено за підтримки Закарпатського академічного обласного театру ляльок "Бавка" та народної аматорської кіностудії "Едельвейс", що діє при обласному організаційно-методичному центрі культури.
Фільм "Карпатське intermezzo" створений для вступу Василя Малишки на режисерський факультет FAMU (Школи кіно і телебачення в Академії виконавських мистецтв у Празі). Режисером став сам абітурієнт, оператор – керівник кіностудії "Едельвейс" Галина Чельоскі, серед акторів – і професійні театрали, і друзі та знайомі членів знімальної групи. Головні ж ролі виконують Микола Карпенко та заслужена артистка України Наталія Орєшнікова.
"Карпатське intermezzo" – це сучасна алюзія на видатну новелу Михайла Коцюбинського "Intermezzo", що поєднує сучасне художнє осмислення, авторську поезію і майстерну театральну гру.

Немає коментарів:

Дописати коментар