четвер, 25 квітня 2024 р.

 Вчора в нашій бібліотеці було відкрито 17-й сезон засідань клубу літературних дебютів „Нові імена”, який , здається, заперечує відомий вислів: «Коли говорять гармати, музи мовчать». Сучасні творчі особистості  цікаві тим, що активно осмислюють і нинішній тривожний світ, і своє місце в ньому.

Перша дебютантка, Олександра Янчишин - 14-річна дівчинка з маленького містечка під назвою Чоп. Навчається у Чопський ЗЗСО І-ІІІ ступенів номер 1 у восьмому класі. Всі шкільні роки є відмінницею та активісткою. Окрім навчання у школі займається вокалом, грою на фортепіано, айкідо та вивченням іноземних мов. 

Другій нашій дебютантці, Олені Прібитковій, життя ніколи не давало можливості сумувати та байдикувати.

Географія її життєвих шляхів досить широка. Народилася в місті Лева, дорослішала, навчалася та проходила особисте становлення в центрі України, потім знову Львів, і нарешті славетний Харків. Професійна діяльність теж вражає різноманіттям. В роки юності — робота в сфері медицини, далі служба в органах внутрішніх справ. Після звільнення зі служби в ОВС в званні підполковника міліції — адвокатська діяльність.

Пропонуємо вашій увазі фотозвіт із заходу.











Немає коментарів:

Дописати коментар