четвер, 10 грудня 2015 р.

Літературні дебюти







   8-го листопада в черговий, третій в цьому році раз ми зібралися на засідання клубу літературних дебютів "Нові імена".Дебютували два молодих поета Віктор Базько та Олександр Квак.
Обидва є активними не тількі в творчості, але і в громадському житті. Саша працює в Закарпатському регіональному центрі соціально-трудової реабілітації та професійної орієнтації інвалідів "Вибір", допомагає знайти своє місце в нашому складному житті таким же як він хлопцям та дівчатам. Він чуйна, з відкритим серцем людина, що має безліч захоплень. Це і подорожі, фотографія, спорт, ретроавтомобілі. Олександр пише вірші вже 15 років і помітно, як він професійно росте, поезія його набуває нового звучання, в чому могли переконатися всі присутні.
    Не менш цікавою та різноплановою особистістю виявився і другий дебютант - Віктор Базько. Вірші складати він почав нещодавно, але завжди на близькі та актуальні для себе теми. Крім поезії хлопець порадував гостей вечора грою на гітарі та співом. А виконана Віктором на флейті відома мелодія Альбіноні Аве Марія розчулила присутніх і додала нових штрихів до портрету дебютанта. Окрім того, Базько є першим гідом-екскурсоводом. що пересувається візочком в Україні. Після професійного навчання він проводить безкоштовні екскурсії Ужгородом для людей на візках а також багато подорожує.
      Враженнями від творчості дебютантів поділилася Надія Панчук, відома в Закарпатті поетеса. Вона додала, що хлопці вміють підніматися над своїми проблемами, широко сприймати оточуючий світ і мають не аби-який потенціал в творчому зростанні. Колектив ВХЛ бажає дебютантам нових вражень та нових віршів, а, можливо, і прози.
    

Немає коментарів:

Дописати коментар