середу, 18 квітня 2018 р.

Засідання клубу літературних дебютів "Нові імена"

Запрошуємо всіх, хто любить поезію!
 27-го квітня відбудеться чергове засідання нашого клубу літературних дебютів. Ми хочемо вам представити двох поетів.Світлана Кедик. Ось як вона себе презентує:
 
 Світлана Кедик з планети Любові. Перебуваю на Землі в образі жінки – дочка, сестра, дружина, мама.
 Творець власного Раю. Закинута Небесною Фемідою на грішну Землю 24 січня 1981 року.
  Крізь плин думок, виточуючи з каменю спогадів, читаю минулі перевтілення і пишу. Пишу «божественну комедію»  (не)Данте, але витвору ілюзорності в дуальному світі людей:
·         «Світ Добра» (цикл поезій у прозі, вийшов друком 2012-го, 2013-був інсценізований за авторським сценарієм);
·         «Думки заміжньої жінки» (думки заміжньої жінки, не видано);
·         «Щоденник Святої Грішниці» (психологічний роман, не видано);
·         «Зірочка» (цикл казок для діток, не видано, диплом «Коронація слова 2011»);
·         «Перше кохання» (казка для діток, не видано);
·         «Трикутник» (співавтор збірки з поетичним шармом, видано 2017-го).   Свого роду, актриса, яка повсякчас живе у образі. Маски змінюю щомиті. Потреба в подобі людини – особистий алгоритм образу БОГа.
 У приємному безладі мого земного життя поміщаються: сімя,  робота, дім.
 За фахом, згідно першої освіти – товарознавець-експерт у митній справі; згідно другої – спеціаліст з документознавства, архівної та бібліотечної справи.
 Працювала бібліотекарем.
 Засновник та редактор культурно-мистецького видання «Виноградівські Вогні» www.vinvogni.com.ua Найбільше досягнення – можливість бути собою. Життєвий пріоритет – Любов.
 Мрія – обійняти Любов’ю весь Всесвіт, отак взяти на руки, як малу дитинку, заколихати, заспівати… і сказати – все у нас буде добре.
 Нестандартна   у творчих особливостях, люблю писати символами, інколи – словами. Можу звісно і знаками, але то не ієрогліфи, а мова Боже Вільної, хто ж мене  тоді зрозуміє? 

Степан Ткачук.
Степан Ткачук майже рік тому закінчив кафедру журналістики УжНУ, здебільшого працював по спеціальності, деякий час захоплювався стрільбою з олімпійського лука(має 1 розряд), коли випадає нагода - подорожує в гори та ліс, вдосконалює знання англійської, читає здебільшого американську та французьку літературу ( фантастику, пригоди, або щось експериментальне) (серед прозаїків  - Лондона, Пелевіна, Філіпа Діка, Камю, Стейнбека, Лема, Керуака, Зюскінда, Воннегута, серед поетів особливо - Жака Превера, Шарля Бодлера, Луї Арагона, Андре Бретона та Ділана Томаса, а серед українських - Іздрика, Карпу та Положія. Вважає , що найкраще вірші пишуться в дорозі, з кавою і на смартфоні.

Дебюти відбудуться в ЗОУНБ ім. Ф. Потушняка в відділі "Вікно в Америку"(1-й поверх). Початок о 17-й.

Немає коментарів:

Дописати коментар