вівторок, 3 січня 2023 р.

#впізнай_книгу_за_відгуками

Звертаємось до шанувальників книги, читачів нашої бібліотеки!

Протягом 3 років Ви змогли познайомитися з новими виданнями, які наша бібліотека отримала від Українського інституту книги. Чи сподобались вам ці книги? Які саме справили на Вас найбільше враження?  Деякі користувачі вже поділилися своїми відгуками.

Ми відібрали найбільш цікаві на найбільш запитувані видання. Про яку книгу, на вашу думку, йдеться? Запрошуємо до квесту🤔

1. Прочитала цю книгу саме під час війни, у квітні 2022, тому про страшні події, які описані в ній, було дуже важко  читати, і тільки гумор, який пронизував увесь твір, допоміг легше сприйняти всі ці жахіття. Чудова книга, яка дає надію, адже зараз ми, як і мешканці Ґернсі  в далеких 40-х, мріємо про мир і перемогу. Слава Україні!

2. Ця історія пахне морем, польовими квітами та гарячою домашньою випічкою. В ній є місце втратам, щирій дружбі та любові у всіх її проявах.

3. Понад 80 років ми щорічно відзначаємо перемогу над фашизмом. Безліч книг, фільмів – здається вже немає  чого згадувати, а ця книга показала – як багато ми ще не знаємо!!! Пересічний громадянин не буде шукати і читати офіційні документи, а ця книга – як «голоси живих» з минулого. Була війна, був голод, була смерть, був постійний жах, але були люди і була книга – і їй цей Гімн!

Немає коментарів:

Дописати коментар