пʼятниця, 3 травня 2024 р.

 Бібліотека пропонує книги Бернара Вербера „Танатонавти” та „Імперія янголів”.

Що чекає людські душі на "тому" світі? Що говорять про потойбіччя прадавні вчення? Що знає про нього новітня наука? Що ховається за маскою смерті?

Роман одного з найпопулярніших сучасних французьких письменників зі світовим ім'ям розповідає про відкриття територій по той бік смерті. Це глибоко філософська й водночас захоплива історія про дослідників Terra incognita потойбічного світу - танатонавтів, про їхні неймовірні, сповнені відкриттів та небезпек польоти на незвідані терени континенту мертвих і пошуки Раю.

Роман "Танатонавти" є першою частиною циклу "Ангели", до якого входить також роман "Імперія ангелів". 

У чому полягає робота ангела? Чи можна вплинути на людський вибір? Чи можна зробити людину щасливою? Чи є межа на шляху пізнання?

У другому романі циклу "Ангели" один з найпопулярніших сучасних французьких письменників зі світовим ім'ям захопливо і з легким гумором, перемежовуючи сюжетні перипетії з езотеричними знаннями та науковими даними, описує світ ангелів.

Тут Мікаелю Пенсону, знайомому читачам з першого роману циклу - "Танатонавти", доведеться випробувати на собі роль ангела-охоронця, що, втім, не завадить йому продовжити справу дослідника духовних світів, розпочату ще в земному житті.

Українською мовою публікується вперше.

Немає коментарів:

Дописати коментар