четвер, 9 травня 2024 р.

    Друзі, сьогодні в бібліоквесті  #впізнайкнигузавідгуками – книжки про подорожі.

У героїв, які вирушають в ці подорожі, – різні очікування: хтось прагне зустріти свою долю і розгадати таємниці минулого; хтось хоче пережити душевну драму; хтось переслідує  меркантильні  цілі – але з усіма ними стається те, на що вони явно не очікували)

Пропонуємо вам відгуки наших читачів на ці (дві, різних авторів!) книжки:

1.„Легка атмосферна книжка з категорії "добрі казки для дорослих". Про вибір: чи треба спробувати "переформатувати" своє життя, позбутися самотності, здобути любов та щастя.Ця книга не про любов, не про романтику – вона про пошук себе, про подорожі, про мрії, про хитросплетіння долі. Іноді хочеться мати поряд такого собі містера*, щоб мати пінок до змін:)  „Твоє майбутнє – це той вибір, який ти робиш". *

 Ім’я містера ми проминули, бо воно є в назві твору.

2. ”Це книга про подорож. Про довгу дорогу довжиною дві тисячі кілометрів. А ще - це історія жінки і чоловіка, які шукають свій шлях у житті. Так стається, що обидвоє, преживаючи свої життєві втрати, в один і той самий час вирішують стати паломниками і пройти дорогою святого Якова. Подорожуючи, вони зустрічають добрих людей, які готові допомогти їм подолати виклики, що випробовують їхню витривалість. Героїня віддячує за добро невеличкими малюнками - скетчами, в які вкладає всю свою любов. Чоловік вирушає у подорож, щоб випробувати візок, який можна возити замість наплічника і який планує вигідно продати, адже після розлучення опинився без грошей. Під час паломництва їхні шляхи то сходяться, то розходяться, але врешті - решт Каміно подарує їм те, що вони втратили, і дасть зрозуміти, чого їм насправді бракувало у житті.” 

 Отже, про які книжки йдеться?

 Чи подобаються вам книжки про подорожі? Чому?

Немає коментарів:

Дописати коментар