неділя, 30 червня 2024 р.

 Бібліотека пропонує книгу Олени Прібиткової „Подих війни”.

Олена Прібиткова – харківська юристка й волонтерка «Руху підтримки закарпатських військових-Ужгород» вже два роки мешкає на Закарпатті. Весною цього року вона була дебютанткою клубу літературних дебютів „Нові імена”, що вже 17 років діє при бібліотеці.

«Подих війни» — це віршована історія великої війни. Особливість книги в тому, що поезія в хронологічному порядку зображує перебіг нашої боротьби, оспівує героїв сучасності, передає почуття та емоції, які нині панують у душах усіх українців, а також ця поезія вселяє незламну віру в нашу перемогу та дарує надію на квітуче майбутнє України.

Ось як авторка говорить про свою поезію: „ В поезіях описано багато подій, які мене вразили протягом останніх двох років. Є багато присвят: герою України Олександру Мацієвському, «азовцям», загиблим дівчатам-вуличним співачкам із Запоріжжя, розстріляним юним партизанам Бердянська, загиблій від удару ракети «сонячній дівчинці» з Вінниці тощо. Є сатирична байка про події війни, є емоції матерів, котрі втратили дітей, – все те, що відчувається; все те, що проходить крізь серця й душі під час цієї війни.”

Немає коментарів:

Дописати коментар