пʼятницю, 3 липня 2020 р.

книги про війну на Донбасі


“Чорне сонце” — книга, читати яку одночасно і цікаво, і боязно. Так завжди трапляється, коли трагедія ще не “відгула”, коли драматичні події тривають. Герої роману — реальні люди. Студенти, бізнесмени, селяни й інтелігенти, учорашні школярі і особи літнього віку. У скрутний для країни час вони взяли до рук зброю, бо їм не байдуже майбутнє Батьківщини та співвітчизників.

Василь Шкляр у “Чорному сонці” увіковічив бійців полку “Азов”: як живих, так і тих, хто назавжди нас покинув. Сильний та емоційний опис російсько-української війни очима бійця «Азову», втілений легендарним українським письменником. 6 історій – це 6 сповідей молодого хлопця, який намагається зрозуміти, чому почалась ця війна і коли вона закінчиться.


Класична літературна трагікомедія, після якої залишається дивний осад на душі. Війна на Донбасі, сіра зона, двоє людей, які підтримують різні сторони.

Відчайдушна спроба втекти до рідного колись Криму, врятувати себе і… своїх бджіл. Та чи можна знайти притулок в місцях, які давно перестали бути своїми?

Ці книги ви можете отримати в нашому відділі.

Немає коментарів:

Дописати коментар