понеділок, 20 квітня 2015 р.

Чергове засідання клубу літературних дебютів "Нові імена"

 «Нові імена» – це сучасний формат літератури.  Ми створюємо новий простір, який є відкритим для людей та нових ідей. Наша діяльність не обмежується камерними зібраннями та літературними зустрічами. Ми реалізуємо нові проекти по-сучасному, використовуючи нові методи та підходи.


Літклуб – це спільнота вмотивованих та амбітних молодих людей, які прагнуть реалізовувати себе в літературі та підіймати її на вищі рівні. Але, щоб літератори мали змогу розвивати свій сегмент діяльності, в першу чергу, їм необхідно розвиватись самим та йти в ногу з часом. Тому одним з головних завдань літклубу  є неформальна освіта.

 Клуб свідомо уникає оцінок літератури, а слугує лише попереднім орієнтиром у  виборі читачем своєї книжки.
Наш клуб було створено в 2007-му році і з того часу засідання регулярно відбуваються два рази в рік.
 В своїй діяльності клуб керується Положенням про клуб «Нові імена». Його мета – робота з особами, які мають схильність до літературної творчості, організація зустрічей з побратимами по перу на місцевому рівні. Взяти участь в роботі клубу можуть всі бажаючі проявити свій талант, популяризувати його й застосовувати у життя.
Форма проведення засідань – зустрічі, літературні вечори, диспути, обговорення.
Часто зустрічі супроводжують виступи студентів та викладачів Ужгородського музичного училища, артистів філармонії, тощо.
Коло «дебютантів» включає як зовсім молодих авторів, так і більш досвідчених людей. Серед них: студенти, учні, журналісти, юристи, підприємці, викладачі.два рази в рік.
23-го квітня в читальній залі відбудеться чергове засідання клубу літературних дебютів «Нові імена». Цього разу до нас завітають молоді поети Михайло Малюк, Олександра Данченко і Мирослав Гончарук-Хомин. Початок о 17-й годині.

Немає коментарів:

Дописати коментар