середу, 9 вересня 2020 р.

Прем'єра історичного серіалу "І будуть люди"

 Прем'єра історичного серіалу "І будуть люди" за романом Анатолія Дімарова відбудеться 14 вересня на телеканалі СТБ. Трейлер опублікували на YouTube.


Історичний серіал "І будуть люди" побудований у формі саги і через призму життя звичайних українців показує турбулентні етапи ХХ століття
Події відбуваються на Полтавщині протягом 1901–1932 років. У центрі сюжету – кілька українських сімей. Фільм показує знакові в історії України події початку ХХ століття: Першу світову війну, революцію, прихід радянської влади, розкуркулення, Голодомор. Містить 12 серій, що розповідають про 12-х персонажів.
Творці називають проєкт "епічною драмою, в основі якої – людські долі на зламі історичних подій". Обіцяють, що "на прикладі доль головних героїв ми побачимо, як змінювалася влада, як тривала жорстока класова боротьба та як зростала національна свідомість українців".
"Нині ми стикаємося з тими ж проблемами, переживаннями і драмами, що й наші прабабусі та прадіди, - каже керівниця відділу ефірного промо каналу СТБ Лідія Паньків. - Це історії про те, як ми, українці, живемо, як боремось, як віримо у часи війни. Про те, що в нас завжди перемагає любов - до життя, країни, один до одного. Про те, що поки існує любов, не зникне Україна та українці".

"І будуть люди" транслюватимуть на СТБ з 14 вересня з понеділка по четвер о 20:15.


Серіал виробництва кінокомпанії FILM.UA створено за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України. Режисер - Аркадій Непиталюк. Автори сценарію - Тетяна Щегельська і Тарас Антипович.


Немає коментарів:

Дописати коментар