понеділок, 9 серпня 2021 р.

Сімейна сага

 Пропонуємо до прочитання книгу Люсі-Мод Монтгомері „Заплутане павутиння”, отриману нашою бібліотекою завдяки Українському інституту книги.


“Заплутане павутиння” — одна з небагатьох книг для дорослих, написаних канадською письменницею Люсі Мод Монгомері (1874—1924), відомою своїм дитячим бестселером “Енн із Зелених дахів”. Пропонований роман не менш цікавий і захопливий, він сповнений надзвичайної інтриги та водночас розповідає про життя як воно є, коли трагічне й комічне завжди опиняються поряд. Це історія великого клану, де за три покоління шістдесят членів родини Пенхеллоу одружилися із шістдесятьма Дарками, сплівши таким чином заплутане павутиння відносин та емоцій.


„Книгу “Заплутане павутиння” прочитала на одному диханні. Майстерно виписаний сюжет тримає інтригу до останньої сторінки: боротьба точиться між членами двох кланів різних поколінь навколо права власності на старовинний глек. Цікаво змальовані всі персонажі твору, але їх настільки багато і вони так щільно переплетені долями між собою, що спочатку я просто загубилася в образах. Любовні стосунки міцно поєднали родини, де, здавалося б, усі про всіх все знають, та при цьому багато чого виявляється втаємниченим навіть від найближчих. Іноді не зовсім зрозумілі назви розділів чи частин, де використано цитати, але це радше погляд у бік автора, що абсолютно не заважає насолоджуватися читанням. До речі, зазначено, що це перший переклад твору українською.”
з рецензії з сайту yakaboo.


1 коментар:

  1. Привіт друзі, я Анна Андреева, я новачок тут, я не знаю, як тут справи, але я прочитав тут хороші коментарі, і я додам трохи свого життя, тому що це стане в нагоді багатьом ми тут, шукаємо відповіді та відносини для вирішення проблем. Я був у стосунках з Авелем чотири роки, він розлучився зі мною, я зробила все, щоб повернути його, але все було марно, я так хотіла його через любов, яку я маю до свого чоловіка, я попросила його про все, що я обіцяв, але він відмовився. Я пояснив проблему моїх стосунків з колегою по роботі, і вона запропонувала мені краще звернутися до заклинателя любові, який міг би допомогти мені зробити приворот, щоб повернути чоловіка додому, але я жінка, яка ніколи не вірила в магію, я немає вибору, я спробував, я зв'язався із заклинателем, і він сказав мені, що немає проблем, що все буде добре протягом трьох днів, моя колишня повернеться до мене протягом трьох днів, д -р Алаба кинув заклинання в повітрі і кожен інший орфографічний шарм у його до храму на моє ім'я посеред ночі. Дивно, але другий день був близько полудня. 16.00 Мені зателефонували з невідомого номера, мені зателефонував колишній чоловік, я була настільки здивована, що відповіла на телефонний дзвінок, побачивши, що це мій чоловік, ми довго розмовляли, і все, що він сказав,-це його жаль . оскільки все було не так, він сказав, що хоче, щоб я повернувся до нього, щоб любити мене ще більше. Я був такий щасливий і пішов до нього, як ми почали щасливо жити разом і донині. З того часу я пообіцяв поділитися своєю доброю новиною з іграми про кохання, які чудово працюють без побічних ефектів. У мене є твердий намір, що хтось із моїх знайомих має проблеми у стосунках, може бути корисним для такої людини, посилаючись на неї єдину справжню та потужну перевірку правопису, яка допомогла мені вирішити мою проблему шлюбу. електронна пошта: dralaba3000@gmail.com Ви можете надіслати йому електронний лист, якщо вам потрібна допомога у ваших стосунках чи іншим чином. або ви можете зв'язатися з ним у WhatsApp та Viber за цим номером: +2349039885856
    як:
    1) любовні ігри повертаються до втраченого кохання
    2) Втрачений приворот возз'єднався з колишнім
    3) Розлучення
    4) Шлюбні ролі
    5) орфографічний зв'язок
    6) Порушення чарів
    7) Підвищення рейтингів офісів
    8.) Хочете бути вагітною і мати дитину.
    9) Ви хочете задовольнити кохану
    за адресою dralaba3000@gmail.com

    ВідповістиВидалити