четвер, 11 серпня 2022 р.

Бібліотека пропонує

 Мабуть, немає в світі людини, якій ні разу в житті не довелося купити книги Агати Крісті. Мінімум один екземпляр творіння цієї популярної англійської письменниці, класика детективного жанру, є в кожній домашній бібліотеці. І це не дивно, оскільки вона належить до числа найбільш публікованих авторів всіх часів і народів, займаючи в цьому списку почесне третє місце. Детективи Агати Крісті видані багатомільярдними тиражами і перекладені на сотню мов.

За визнанням автора, сюжети всіх книг Агати Крісті приходили їй в голову спонтанно: за обідом, під час в'язання або спілкування з друзями. Вона їх ретельно обмірковувала, і до моменту написання фабула була готова. В її книгах немає сцен насильства, грубості і бруду. Зате нерідко піднімаються соціальні проблеми, зокрема, питання, пов'язані з недосконалістю правосуддя. А улюбленим творінням письменниці стали «Десять негренят», сюжетом яких вона пишалася.

Бібліотека пропонує книгу Агати Крісті „Пуаро веде слідство”, отриману завдяки Українському інституту книги.

Одинадцять оповідань про пригоди найвідомішого детектива усіх часів — Еркюля Пуаро. Історії, що визнані класикою детективного жанру. Всі розповіді з цієї збірки екранізовано.

Якщо скоєно злочин, то десь зачаївся злочинець. Якщо він є — його можна знайти. Для Еркюля Пуаро не існує справи, яку не можливо розкрити. Геніальний детектив здатний відшукати втрачені древні реліквії і розгадати загадкову смерть чоловіка, який напередодні застрахував себе на чималеньку суму. Пограбування на мільйон доларів та крадіжка коштовностей, приголомшливе викрадення прем’єр-міністра й справа про зниклий заповіт — кмітливий детектив приймає кожний виклик і починає чергове захопливе розслідування!

Немає коментарів:

Дописати коментар