вівторок, 2 серпня 2022 р.

 Бібліотека пропонує книгу Міли Іванцової „Намальовані люди”,отриману нашою бібліотекою завдяки Українському інституту книги.

Роман Міли Іванцової "Намальовані люди" — це розлога художня хроніка зими 2013-2014 рр. про звичайних людей, поставлених у незвичайні обставини. Про Майдан та антимайдан, про небайдужих, які постали проти злочинної влади за людську гідність, про силовиків, поглядом з іншого боку барикад, про тих, кого взагалі не торкнулося. Про худижників та медиків, підприємців і студентів. Про чоловіків та жінок, підлітків та літніх людей, українців і не тільки. Про кохання, силу духу, взаємопідтримку, самопожертву, людяність і любов у широкому сенсі цього слова. І, звісно, про Київ, буремний та буденний, як і у всіх інших романах авторки.

Міла Іванцова - письменниця не тільки різноманітних форм прози від оповідань до романів, - але й поезії. Вже зараз її добре знають у Києві та інших столицях завдяки творчості. Вона неодноразово виступала на телебаченні, проводила семінари та зустрічі з читачами. Книги автора користуються популярністю не тільки серед жіночої половини читачів, вони цікаві людям різного віку. Так як письменниця творить не так вже й давно, у всякому разі, не все життя, то читачі можуть очікувати від неї в найближчому майбутньому і творів інших жанрів, таких як детектив або дитяча проза. Сама Міла прислухається до порад близьких людей при написанні видань і ділиться новими ідеями, як каже її відгук.

Немає коментарів:

Дописати коментар