понеділок, 26 вересня 2022 р.

 Бібліотека пропонує книгу Василя Шкляра „Характерник”, отриману нашою бібліотекою завдяки Українському інституту книги.

Майстер історичної прози Василь Шкляр потішив читачів новинкою про Запорозьку Січ сімнадцятого століття. Події у книзі «Характерник» розгортаються довкола постаті кошового отамана Івана Сірка, який кидає виклик самому російському цареві. Проаналізувавши документальні свідчення епохи, Василь Шкляр точно та деталізовано відтворив події XVII століття та показав історичну реальність за діяльності «лицарів списа і шаблі».

Якщо ви в захваті від розповідей про характерників, сильних чоловіків з надприродними здібностями, то  прочитати книгу Василя Шкляра «Характерник» особливо радимо. Недарма книга отримала таку назву. Довкола загадкових постатей характерників розгорталося безліч міфів та легенд. Однак, що було б, якби раптом хтось з відомих нам славетних козацьких керівник і був сильним характерником? Для тих читачів, які люблять спостерігати за любовною лінією, теж буде на що подивитися.

Роман «Характерник» - це довершене поєднання козацького фентезі, лінії кохання та історичних подій, які приносять істинне читацьке задоволення поціновувачам хорошої прози.

Немає коментарів:

Дописати коментар