середу, 28 квітня 2021 р.

Зворушлива романтична історія



Сара Джіо - сучасна американська журналістка і письменниця, автор восьми книг, перекладених більш ніж на 20 мов, в тому числі українську, і стали бестселерами в США і Європі. Прочитати книги Сари Джіо ми рекомендуємо тим, кому подобається жанр сентиментального жіночого роману. Якщо ви любите зворушливі романтичні історії з елементами детективу, вам неодмінно сподобаються всі книги Сари Джіо, в сюжетах яких любовна лінія органічно переплітається з розслідуванням таємниць минулого.

Мрії про літературу не покидали майбутню письменницю. Однак рукопис першого роману не прийняло жодне видавництво. Згодом жінка чесно зізналася, що це була «сіра» книга з непродуманим сюжетом, написана в гонитві за славою, а не від душі. Тому до другої роботи автор поставилася набагато серйозніше, вигадавши історію, яка була б цікава їй самій. В результаті її роман «Фіалки в березні» став бестселером у рейтингу USA Today і кращою книгою року за версією LibraryJornal. Та ж доля чекала «Солоний вітер» і «Ожинову зиму», що стали нацбестселлерами. 

 У відгуках про книги Сари Джіо читачки пишуть, що у автора дивовижна здатність захоплювати і вести за собою, занурюючи в сюжет з головою, завдяки чому романи читаються на одному диханні. Особливо цікаві вони будуть тим, хто любить співпереживати героям і розплутувати разом з ними складні загадки долі.


Пропонуємо вашій увазі зворушливий роман „Фіалки в березні”, отриманий нашою бібліотекою завдяки Українському інституту книги.

 Успішна молода письменниця Емілі Вілсон вирушає з Нью-Йорка на острів Бейнбридж, щоб навідати двоюрідну бабусю Бі. Дівчина пережила розлучення та творчу кризу, тож сподівається, що за межами мегаполісу зуміє опанувати свої думки й почуття. Однак життя на березі океану вже не таке безтурботне, яким здавалося в дитинстві під час канікул. Деякі мешканці острова неначе перебувають у мовчазній змові. Емілі захоплюється новим знайомим Джеком, але бабуся Бі всіляко виказує щодо цього невдоволення.

Немає коментарів:

Дописати коментар