вівторок, 8 червня 2021 р.

Банальна історія про небанальне

 Бібліотека рекомендує книгу Дженніфер Вайнер „Добре в ліжку”, що була отримана завдяки Українському інституту книги.


У 2019-му видавництво Віват видало українською бестселер американської журналістки та письменниці Дженніфер Вайнер. Книга частково автобіографічна, принесла авторці визнання та славу. Розповідь про наболіле, про життєві реалії дівчини "плюс сайз”.


Суспільство буває жорстоким до жінок, які не вписуються в тенденції моди глянцевих журналів. З дитинства дівчинку ображав рідний батько через її вагу, а також однолітки. Комплекс меншовартості, своєрідна замкнутість і самотність - ось те, що відчувала героїня Кенні майже все своє життя. Книга про шлях молодої, розумної жінки до сприйняття себе, до розуміння своєї важливості в суспільстві, до власного творчого успіху, а також до усвідомлення, що всі, навіть "великі" люди заслуговують на щастя та кохання. Як пише у передмові сама авторка, вона хотіла донести до читачів думку про те, що неважливо яка у тебе зовнішність чи фігура, бо якщо ти розумний, талановитий та цілеспрямований, то зможеш досягти успіху, як це сталося з головною героїнею книги, та й з самою авторкою.


 "Любов до великої жінки" - саме таку назву мала стаття колишнього хлопця Кенні в журналі, і саме звідти почався її шлях до зцілення та прийняття себе. Через травми, душевний біль та страждання.






Немає коментарів:

Дописати коментар