вівторок, 18 жовтня 2022 р.

 


Засідання клубу літературних дебютів все ж таки відбудеться! Запрошуємо всіх поціновувачів художнього слова 26-го жовтня о 17-й в нашу бібліотеку для знайомства з дебютантками та їх творчістю.


Руслана Гечко народилася в Ужгороді та провела тут усі свої 18 років. Вона прагне вивчати історію мистецтв та соціологію, будувати звʼязки між різними людьми та їхніми ідеями, розвивати культуру. Все життя танцює та займається музикою, шукає себе в іншій творчості й науці. Збірка есе “Білий шум” - це погляди на різні соціальні проблеми сьогодення, певні внутрішні переживання, котрі в особливі періоди життя, напевне, торкалися кожного та бажання спробувати виразити словами все те, що можливо тільки побачити й відчути. У збірку ввійшли есе, написані за час року пропуску після школи, тоді ж створені й власні ілюстрації в колаборації з Athei. У той період знайшли свій початок пошукати себе, сумніви щодо існування абсолютної істини й вагання у виборі майбутнього. Цей шлях, певне, триватиме все життя, але його маленький відрізок вдалося закарбувати в “Білому шумі”..

Друга дебютантка, Христина Ігнат,студентка 2 курсу Філологічного факультету Ужгородського національного університету.  За свій невеликий проміжок життя дівчина  набула багацько досвіду, спробувала себе у вокалі, танцях, малюванні, але саме зараз вона хоче відобразити частинку своєї душі крізь призму поезії. Поезія для неї як мелодія, вона завжди може пройняти всі струни твоєї свідомості, зачарувати, надихнути чи то дозволити подумати про вічне. Це саме той вектор, у якому б Христина хотіла прямувати, розвиватися й вдосконалювати свої вміння та навички. Саме завдяки поезії вона може висвітлити свої думки на папері і можливо знайти однодумців. Також дівчина є  членкинею Молодіжної ради при Закарпатській ОДА. Вона любить середовище в якому може розвиватися, може допомогати іншим та вносити свою лепту в розвиток нашого краю. Та це не всі її захоплення, адже вона обожнює співати, наразі працює зі своєю командою над створенням гурту, і  поширювати власну українську музику. Загалом, вона  досить творча людина і радо ділиться своїми талантами з оточуючими.

Немає коментарів:

Дописати коментар