вівторок, 18 жовтня 2022 р.

Бібліотека пропонує книгу Джоджо Мойєс „На крилах мрії”, отриману завдяки українському інституту книги.

 Англійська журналістка і письменниця Джоджо Мойєс входить в число найбільш затребуваних авторів в сучасній літературі. Її перу належить вже понад десяток художніх творів, створених в жанрі любовного роману. Однак найбільшу славу і визнання здобула книга «До зустрічі з тобою». Відразу після виходу новинки у світ купити книгу Джоджо Мойєс поспішило до 500 тисяч осіб. За право екранізації боролися провідні кінокомпанії світу, а дісталося воно студії Metro-Goldwyn-Mayer. Творіння переведено на 40 мов і випущено мільйонними тиражами по всьому світу. Серед усіх книг Джоджо Мойєс ця визнана кращою. Але слід сказати, що практично кожне творіння письменниці стає бестселером.

Наташа Маколей — успішна адвокатка. Щодня вона захищає права дітей, але у її власному житті — суцільна плутанина. Дивні стосунки з колишнім чоловіком та невизначені — з теперішнім другом, проблеми на роботі… Як дати лад цьому всьому?

Сара — онука талановитого вершника Анрі Лашапеля. Дідусь вклав у неї всі свої знання, що стосувалися коней та майстерності верхової їзди. Він бачив в онуці здійснення власної мрії. Проте зараз Сара залишилася сам на сам із викликами дорослого світу… Здається, для цього не було жодних передумов і все сталося зовсім випадково, та у непростий період життя кожної з героїнь їхні долі перетинаються. Доросла жінка та дівчинка-підліток — вони зустрілися, щоб врятувати одна одну…

Немає коментарів:

Дописати коментар