середу, 12 жовтня 2022 р.

 Бібліотека пропонує книгу Вірджині Грімальді „Саме час знову запалити зірки”, отриману завдяки Українському інституту книги.

Події книжки  відбуваються у Франції. Головним героїням доводиться нелегко: Анна ось-ось втратить роботу, Хлоя закінчує ліцей і повинна зробити крок, який визначить все її життя, а в Лілі складний підлітковий період. Усім їм страшно, кожна вже встигла наробити дурниць, тому Анна вдається до відчайдушного вчинку — подорожі в трейлері до Скандинавії. Але головна мета їхньої мандрівки — провести час разом, відновити сімейний зв'язок і довіру, відкрити для себе нові міста, пейзажі, іншу культуру, розширити кругозір, запастися новими враженнями та спільними спогадами на майбутнє. Подорож, яка допоможе розгледіти не тільки зірки, але й одна одну. І, звичайно ж, це змінить їх, торкнувшись кожної, і об'єднає на все подальше життя. 

У книжці є захват від нових пригод і місць, які герої відвідують, романтика подорожі, любов і підтримка, а також розуміння, що разом усе можна подолати.

Роман Ґрімальді — легка й повчальна книжка з французьким шармом, що приємно урізноманітнить вечори та спонукатиме на свою подорож.



Немає коментарів:

Дописати коментар