пʼятниця, 11 грудня 2020 р.

історії про неймовірних жінок, які сам на сам стикнулись із жорстокою реальністю

 

Часом життя готує випробування, з якими під силу впоратись тільки тим, хто вірить у краще та має надію, навіть коли здається, що все втрачено. Головні героїні усіх книжок, що є в цій добірці, — це сильні духом жінки. Кожну з них спіткала тяжка доля, проте вони знайшли в собі сили протистояти будь-яким випробуванням.

Шості двері, Ірен Роздобудько


Ірен Роздобудько — українська письменниця, ілюстраторка та сценаристка. До початку письменницької кар'єри працювала журналісткою.

Розв’язка буде цікавою...
Її роман Шості двері — психологічна драма з елементами фентезі, розповідає про дівчину, яка одного разу в дитинстві намалювала двері й змогла через них вийти в інший світ. Відтоді героїня має два життя: про одне знають усі, інше — цілком таємне. Щоразу, стикаючись із проблемами — спочатку в малому віці, потім у підлітковому, коли її покинула матір заради кращого життя за кордоном, потім у дорослому, коли намагалась утекти від невдалого шлюбу зі своїм чоловіком, — головна героїня малювала двері й переміщалась до іншої реальності. І одного разу, відкривши шості двері, вона знайшла тих рідних людей, з якими їй хотілося бути все життя. Але що на неї очікує потім?

Весна на Місяці, Юлія Кісіна


Юлія Кісіна — художниця та письменниця. Народилась у Києві, з 1990 року живе в Німеччині, де стала відомою.

Весна на Місяці — це роман про дорослішання та становлення особистості. Авторка розповідає про особливий час, коли кожен день не схожий на попередній, кожен — емоційний та незабутній. І хоча життя не завжди дарує позитивні емоції, у дитинстві ти сприймаєш світ з широко розплющеними від цікавості очима, з жагою досліджувати світ. І лише подорослішавши, ти можеш дати оцінку цим дитячим переживанням.

У романі зібрано величезну кількість неймовірних історій: про тигрів, слідчих КДБ, анатомічний театр, монашок, французьких акторів і, звичайно, про перше кохання. Серед персонажів книжки є й кілька нетипових, зокрема світло та Київ. Чому Київ? Бо це місто, яке перебуває в постійному русі та змінах, повне таємниць і чудових оповідок, та й саме дорослішання головної героїні нерозривно пов’язане з Києвом та його жителями.

Немає коментарів:

Дописати коментар