понеділок, 8 лютого 2021 р.

містичний світ Стівена Кінга

 Ви тільки уявіть, яка фантазія має бути в людини, щоб стати автором стількох неповторних, непересічних та захопливих сюжетів! Яким майстром слова – щоб півстоліття тримати читачів  з усього світу у напрузі! І все це – неповторний Стівен Кінг, книги якого ми отримали, дякуючи Українському Інституту Книги!

За майже 45 років літературної діяльності він написав 55 романів, 5 наукових книг та понад 200 оповідань! Продано понад 350 мільйонів примірників його книг. Такою кількістю екранізацій не може похвалитися жоден з живих письменників! І він продовжує писати.

Пропонуємо вашій увазі:



Роман у рейтингу «100 знакових книжок року». Заплановано кіноадаптацію від режисера «Великої маленької брехні».
 Тієї ночі почався кошмар. Батьків Люка вбили, а самого хлопця закинули в позашляховик та повезли в невідомому напрямку. Він приходить до тями в місці, яке називають Інститутом. Таке собі гетто для дещо… незвичайних дітей. Їх викрадають і тримають тут, наче піддослідних щурів. Директорка місіс Сіґсбі та співробітники цієї зловісної установи безжально «викачують» з дітей їхні телепатичні й телекінетичні здібності. Нова знайома Люка каже, що звідси неможливо втекти. Але він має спробувати…
Перевидання до масштабної екранізації культового циклу «Темна Вежа»!
 Роланд був лицарем-стрільцем у рідній країні. Зрада змусила його вирушити в мандри, метою яких став пошук Темної Вежі, де зберігаються відповіді на всі питання. Щоб відшукати потаємний шлях, він має йти слідами загадкового та небезпечного чоловіка в чорному, який сіє смерть та нещастя, воскрешає негідників… Чи знайде Роланд заповітну Вежу, чи здолає монстрів, які заступатимуть йому шлях, чи подолає чоловіка в чорному?



Немає коментарів:

Дописати коментар