пʼятницю, 26 лютого 2021 р.

Легенда „Золотого століття”


Цей автор - легенда «золотого століття» американської фантастичної літератури, що входить до трійки кращих фантастів США, багаторазовий лауреат престижних премій "Хьюго" і "Х'юго». Купити книги Айзека Азімова необхідно, щоб зрозуміти, що таке класика наукової фантастики. Серед його 467 книг немає повторюваних сюжетів і побитих кліше. Письменник фонтанував ідеями, кожна з яких тягне на окремий напрямок в рамках фантастичного жанру. А три закони робототехніки, сформульовані в романах і розповідях Айзека Азімова, стали апологетикою для всіх наступних авторів.

Пропонуємо вашій увазі книгу Айзека Азімова «Фундація та Імперія. Книга 2» українською мовою від видавництва «Клуб Сімейного Дозвілля»! Книга отримана завдяки Українському інституту книги!



 Про книгу: Галактичній Імперії, колись наймасштабнішому творінню людини, судилося розпастися. Цьому судилося бути з самого початку, але не могло відбутися за один день — її велич згасала поступово та для більшості не було помітно. Нікому, окрім Гарі Селдона. Саме він передрік занепад Імперії і завдяки йому була створена Фундація — прихисток людської цивілізації. За допомогою вказівок батька-засновника Гарі Селдона, Фундації вдалося протистояти варварству та жадібності сусідніх планет, що знаходяться на периферії Галактики. Тепер їй належить чинити опір самої Імперії, яка все ще зберігає залишки колишньої величі. Але навіть батько психоісторії не зміг передбачити появу Мула — істоти неймовірної сили та інтелекту, здатної розбити бойові кораблі та підкорити собі людський розум... Головним героям належить пройти через непрості випробування їхньої віри, вірності та стійкості духу. Це боротьба за можливість самостійно вибирати свою долю. 
«Фундація та Імперія. Книга 2» — друга книга зі знаменитого циклу «Фундація» Айзека Азімова, яка увійшла до класики світової фантастики. Це захопливий роман, який вражає читачів своїм сюжетом, масштабом подій та сміливістю ідей автора! Позитивні відгуки про книгу «Фундація та Імперія. Книга 2» залишило безліч критиків та відданих шанувальників творчості письменника.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар