понеділок, 26 липня 2021 р.

Історія в історії

 Якщо ви хочете дізнатися, як змінити майбутнє, то вам до нас! Пропонуємо зануритися в цікавий світ пригод і несподіванок разом з Володимиром Лисом і його романом „Острів Сильвестра”! Книга отримана завдяки Українському інституту книги.


Людина припливає на безлюдний острів, щоб покінчити зі своїм життям. Лунає фатальний постріл з рушниці. Фінал життєвої трагедії? Але виявляється, що це може бути початком химерної та захопливої історії, де переплітаються минуле і майбутнє, любов і боротьба за своє «я», шлях до себе й інших, втеча і повернення. Де тільки Пінга і Понг, зайці з дивного острова посеред лісового озера, здатні врятувати самогубця. Де можна виправити минуле і змінити майбутнє. Як це зробити?

„В творі піднімаються питання внутрішнього наповнення героїв, їх характер, внутрішній світ, прагнення, емоції, почуття - все те, що існує всередині нас і що не завжди є можливим вихлюпнути назовні, особливо в ситуаціях, коли зовнішнє виявлення тебе в цьому світі, за стереотипами суспільства, не співпадає з начинкою. Тут ви знайдете, в тому числі, таке собі, відкриття різних "начинок" людей, які оточують нас чи не щодня, але яких, часто, ми до останнього чи то не ідентифікуємо ніколи, чи то й не підозрюємо про внутрішню глибину їх людської сутності.”
З рецензії на сайті livelib.


Немає коментарів:

Дописати коментар