пʼятницю, 30 липня 2021 р.

Повернення до життя

 Чудова книга чудового автора! Сесілія Ахерн „P. S. Я кохаю тебе”. Отримана бібліотекою завдяки Українському інституту книги.


Бестселер прославленої ірландки Сесілії Ахерн «P.S. Я кохаю тебе» - сучасна історія про те, як любов виявляється сильніше смерті. Втративши улюбленого чоловіка, тридцятирічна Голлі Кеннеді впадає у відчай, перестає виходити з дому, спілкуватися з людьми. І раптом отримує поштою пакет з листами: відкривати їх можна лише по одному на місяць, а написані вони тією самою людиною, розставання з якою приносить їй такі страждання. Виявляється, незадовго до смерті він вирішив допомогти їй жити далі. Кожного разу вона з нетерпінням чекає першого числа, щоб розкрити черговий конверт і, суворо дотримуючись настанов, зробити ще один крок, який повертає її до життя: купити нове плаття, взяти участь у конкурсі караоке, з'їздити на море. Джеррі допомагає Голлі подолати біль, знайти в собі мужність перестати жити минулим і рухатися вперед. Роман приніс своїй авторці світову славу, був переведений майже на півсотні мов і успішно екранізований компанією Warner Bros. У 2019 улюблена історія невмирущого кохання знайшла нове дихання: Сесілія Ахерн написала довгоочікуване продовження - «Postscript».


„По всій книзі, не дивлячись на нерідкі забавні моменти, протягнута нерозривний нитка втрати - втрати коханої людини. Навіть радіючи, в клубі з подругами, Холлі постійно сумувала, але намагалася цього не показувати. Їй було дуже важко. Вона не могла відпустити Джеррі, не могла забути його, хоч і риси його обличчя, як зазначала героїня, поступово стиралися з пам'яті. Вона просто боялася дозволити собі знову закохатися і перестати думати про нього. Саме тому вона кожен місяць продовжувала оплачувати рахунку його мобільного телефону, щоб хоча б з автовідповідача чути його голос.
Але в підсумку час все вилікує...”
з рецензії з сайту відгук. укр.


1 коментар:

  1. Це, безумовно, свідчення, яке треба прочитати. Я тут, щоб повідомити всьому світу про людину, яка врятувала мої стосунки, а цю велику людину звуть доктор АЛАБА. Він справді зробив для мене чудову роботу, повернувши мені свого колишнього коханого, який пішов від мене, і пообіцяв, що більше ніколи до мене не повернеться. З цим я зрозумів, що розкриття подробиць доктору АЛАБА буде дуже корисним для тих, хто зламав будинки чи стосунки з ним, щоб допомогти вам виправити ці зірвані стосунки чи ваш шлюб. Ви можете зв'язатися з ним за його електронною адресою: dralaba3000@gmail.com або whatsapp / viber за цим номером: +2349039885856 Зв’яжіться з ним і подивіться, як ваша проблема буде вирішена протягом 24 годин. Він також спеціалізується на наступних питаннях ...
    (1) Ви хочете повернути свого колишнього.
    (2) Ви хочете, щоб вас підвищили у вашому офісі.
    (3) Ви хочете, щоб чоловіки / жінки слідували за вами.
    (4) Ви хочете дитину.
    (5) Ви підприємець і хочете отримати контракти
    (6) Ви хочете, щоб ваш чоловік був назавжди вашим
    (7) Вам потрібна духовна допомога.
    (8) Вас обманули і хочете повернути втрачені гроші.
    (9) Припинити розлучення
    (10) Викликання грошових ритуалів
    (11) Перемогти на виборах

    ВідповістиВидалити