понеділок, 17 травня 2021 р.

Ураган почуттів

Колін Гувер – сучасна американська письменниця, переважно працює в жанрі любовних романів. Хоча сама автор зізнається, що не є романтиком. Проте її твори викликають сльози і інші бурхливі емоції навіть у загартованих читачів, що завжди щиро дивує автора. Читати книги Колін Гувер варто для того, щоб з головою зануритися в світ романтичних переживань, несподіваних поворотів долі і історій, які могли б статися з кожним з нас. Адже всі книги Колін Гувер розповідають людям про людей. У них немає чарівних істот або магічних шкіл, зате є пронизливі життєві історії, багато з яких відбувалися і з читачами.

Ми хочемо познайомити вас з книгою „Покинь, якщо кохаєш...”, яка отримана завдяки Українському інституту книги.


Ця книга змусить вас закохатися, вирвати своє серце і навчить вас переглянути свої упереджені ідеї про насильство. Лілі виростає в будинку, сповненому образами та терором. Подивившись, як її мати багато років страждає від руки свого батька, вона дає собі клятву, що ніколи не дозволить жодному чоловікові ставитися до неї так. Вона перетворюється на сильну і незалежну жінку, залишаючи за собою жахи дитинства. Але це тільки її думки та бажання, які відрізняються від реальності. Незважаючи на все, що вона обіцяла собі, Лілі опиняється в стосунках з насильством. Поведінка деяких героїв в книзі настільки огидна, що ви майже не можете повірити в те, що відбувається.
 Історія динамічна, роман читається швидко, в ньому немає заплутаних сюжетних ліній і великої кількості персонажів. Ця книга водночас важка і легка, огидна і красива, але без сумніву гідна уваги кожного читача.


Це книга про те, як важливо не зрадити своїм внутрішнім переконанням, а залишитися вірною собі. Як віднайти в собі сили і прийняти правильні рішення, адже для того щоб зруйнувати звичний стереотип, требі пережити багато болю й набратися сміливості. Щоб знайти спокій в теперішньому, треба позбутися страхів свого минулого.

Немає коментарів:

Дописати коментар