вівторок, 18 травня 2021 р.

Історія про справжнє кохання

 


Рекомендуємо до прочитання книгу Сари Джіо „Я кохатиму тебе завжди”. отриману задяки Українському інституту книги.

У цій теплій і водночас щемкій історії майстерно сплітаються події минулого й сьогодення. Головна героїня Кейлі Крейн не може повірити у власне щастя: вона успішна журналістка й наречена ідеального хлопця. Проте одна зустріч із безпритульним чоловіком — Кейдом Макаллістером, коханням цілого її життя, — несподівано змінює все. Він не впізнає Кейлі, але вона вирішує дізнатися, що сталося з ним, колишнім керівником фірми звукозапису, і допомогти йому владнати своє життя.

 "Надзвичайна розповідь про щирі намагання, глибокі почуття й соціальні проблеми, які не варто ігнорувати…" Winter Haven Books 

"Зворушлива історія про особистісне зростання та силу спогадів…" 


Книги Сари Джіо наділені атмосферою, яка повністю захопить читача. Таємничість, щирість та відчуття надійності. Минуле і майбутнє переплітаються, та всі сімейні секрети давнини, зізнання повпливають на події теперішнього часу... Та ця книга - це зовсім нова історія, новий експеримент . Це не родинна сага, а любовний роман, який піднімає гострі соціальні теми та буде цікавим кожному. Можливо, ви трохи розчаруєтеся, але тільки з однієї причини - твір коротенький.
Автор досить цікаво обігрує всі несподівані повороти сюжету, і книга  позитивна, як і все, що пише Сара Джіо. Чудове чтиво для поліпшення настрою та створення позитивного та оптимістичного погляду на життя.





Немає коментарів:

Дописати коментар