понеділок, 31 травня 2021 р.

До Дня захисту дітей

 Пропонуємо до Дня захисту дітей вашій увазі видання, отримане завдяки Українському інституту книги. Це чудова книга Камілли Оттерлей „Привіт, маля!”

«Дитина — дзеркало родини; як у краплі води відбивається сонце, так у дітях відбивається моральна чистота матері і батька. Людина народжується на світ не для того, щоб зникнути безвісною пилинкою. Людина народжується, щоб лишити по собі слід вічний.» В.Сухомлинський

Це одна з книг, що допоможе батькам розповісти дітям, що таке вагітність та народження дитини в легкій та доступній формі.
Що відбувається у маминому животику?
Як маля росте й розвивається тиждень за тижнем?
Як дорослі й ма лі чекають на поповнення в родині?
Гарно ілюстрована книжка-довідник для всієї родини про маленьке дитятко, що от-от з’явиться на світ і стане новою людиною.


У цій книзі ми зустрічаємо маму, тата, Старшого брата і Меншу сестричку — і Маля у маминому животику. Книжка написана як для дітей, у яких незабаром з’явиться молодший братик чи сестричка, так і для всієї родини. Читаючи її, можна дізнатися багато корисного, а ще — поговорити про те, що турбує усіх членів родини. Книжку можна використовувати як довідник із маминої вагітності.


Камілла Оттерлей – володарка низки літературних премій, авторка книжок для дітей та підлітків, мама трьох дітей. „Привіт, маля!” – книга, якої їй самій бракувало, коли вона була вагітною.
Малюнки створила відома ілюстраторка, фотограф та письменниця Лєнє Аск.



Немає коментарів:

Дописати коментар