середу, 19 травня 2021 р.

Коронація...на смерть...

 


До уваги читачів книга Надії Гуменюк „Корона на одну ніч”, яка отримана завдяки Українському інституту книги.

Передвоєнна Польща. Неподалік від Варшави, на заміській віллі «Ванесса», відбувся конкурс краси. Увечері на ньому коронували переможницю, а вранці у готелі «Континенталь» її знайшли мертвою. В газетах — жодної згадки ні про загадкову смерть дівчини, ні про її тріумфальну перемогу. Хто й чому заблокував інформацію? І хто посягнув на юне життя? Заздрісна суперниця? Колишній наречений? Дефензива, яка дізналася, хто вона насправді — ця дивовижна красуня з маленького провінційного волинського містечка?.. 


Та  щасливого фіналу ви не побачите. Шкода, що часом необдуманість і необачність, подекуди,егоїзм, псують життя. А найгірше - коли життя забирає випадок, бо молода Софія Неродова, виявляється, нікому не заважала і мала б жити довго і , можливо, стати таки учасницею показів її улюбленої Коко Шанель. ..
 Таємні товариства і неймовірні історії кохання, карколомні повороти долі батька Софії, спричинені війнами та революцією, пригоди його однофамільця й суперника — графа Неродова, розвідника, подвійного агента й міжнародного авантюриста.




Немає коментарів:

Дописати коментар